Vacatures GroningenEen fulltime baan én een opleiding volgen? Start als fulltime super captain bij Pepperminds en word kosteloos opgeleid tot sales proffesional!
StudentJob – Gepost door: studentjob.nl

Wil jij liever gister dan vandaag een extra zakcentje verdienen? Word tijdelijk fulltime magazijnmedewerker in Groningen voor datacenter!
StudentJob – Gepost door: studentjob.nl

Heb jij een CE rijbewijs en code 95? En ben je bereid om ook in de avond en nacht te werken? BMN in Groningen zoekt een fulltime vrachtwagenchauffeur.
StudentJob – Gepost door: studentjob.nl

Wil jij in een gezellig team aan de slag bij de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland? Start als fulltime magazijnmedewerker bij BMN Groningen.
StudentJob – Gepost door: studentjob.nl

Wil jij in een leuk team aan de slag bij de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland? Start als fulltime magazijnmedewerker bij BMN Stadskanaal.
StudentJob – Gepost door: studentjob.nl

Wat ga je doen? Als parttime ICT Coördinator in Groningen speel je een belangrijke rol in het ICT beleid. Je houdt je bezig met het op orde brengen van de informatiehuishouding, denk aan: telefonie, alarm, netwerk. Hiernaast ben jij in contact met de leverancier van onder...
IT Vacatures Online – Gepost door: it-vacatures-online.nl

Wat ga je doen? Als tijdelijk fulltime magazijnmedewerker voor datacenter in Groningen ga je het datacenter leeghalen. Samen met je team haal je alle opgebouwde stellages uit elkaar zorg je dat alle apparatuur verwerkt wordt. Dit bedrijf monitort en beveiligt data van diverse...
YoungCapital – Gepost door: youngcapital.nl

Wat ga je doen? Je weet waar de plekken zijn waar veel stof en vuil zit. Je houdt elk hoekje en gaatje goed schoon; hiermee maak jij het verschil. Als medewerker schoonmaker moet je nauwkeurig en systematisch kunnen werken, maar vooral fysiek sterk zijn.  Wat wij bieden...
Kroon BV – Gepost door: bijbaan.nl

Als zakelijk klantenservice medewerker bij Rabobank in Groningen zorg jij voor een klantgericht, professioneel advies op maat.
StudentJob – Gepost door: studentjob.nl

Wat ga je doen? Jij hebt er plezier in om mensen te helpen en kunt je goed inleven in anderen; een fijne eigenschap die tijdens jouw werk goed van pas komt! Als klantadviseur bij Klarna in Groningen ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen van de klanten. Dit zijn vragen...
YoungCapital – Gepost door: youngcapital.nl